Cazare Bran

 • Camera dubla

  Camera dubla = 320 lei / zi*

  *fara mic dejun.

  Camera dubla
 • Apartament Studio

  Apartament Studio = 480 lei / zi*

  *fara mic dejun.

  Apartament Studio

Pensiunea Carpathia este situata in BRAN, la circa 700 m de Castelul Bran, in Predelut. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita la poalele Magurii Branului, accesul auto facandu-se foarte usor pe un drum modernizat. Pensiunea dispune de o parcare moderna proprie, ce asigura un loc de stationare pentru fiecare spatiu de cazare.

 

Vila noastra din BRAN ofera cazare in:

- 7 camere cu paturi matrimoniale, , in care la cerere se poate adaugau pat suplimentar;

- 2 camere cu cate doua paturi (paturi twin);

- 1 apartament studio cu pat matrimonial si canapea extensibila.

In total pensiunea va pune la dispozitie cazare pentru maxim 27 de persoane.

 

Pensiunea Carpathia BRAN are o arhitectura deosebita, fiind proiectata pe patru nivele, astfel incat spatiile cu destinatie comuna sa nu interfereze cu cele destinate odihnei. Astfel, restaurantul se afla la parterul cladirii si are o capacitate de 32 de locuri, fiind deservit de o bucatarie utilata profesional. Restaurantul nostru este unul cu circuit inchis si se adreseaza numai oaspetilor pensiunii care astfel au posibiltatea sa-si creeze propriul meniu. Sala care adaposteste restaurantul este izolata fonic, dispune de un sistem de ventilatie adecvat, de un sistem audio-video performant, precum si de un mobilier comod si elegant.

 

La alegerea finisajelor salii de restaurant, precum si a mobilierului, s-a avut in vedere faptul ca acestea sa poata oferi ambientul si confortul necesar inclusiv pentru intalniri de afaceri, traininguri. Sala de restaurant se poate transforma cu usurinta in sala de conferinte cu pana la 32 de locuri, beneficiind de toate dotarile corespunzatoare.

 

Pensiunea ste inconjurat de terase exterioare si suprafete vitrate generoase, care, mai ales in perioada iernii, impresioneaza prin frumusetea naturala a locului. Pentru a oferi o varianta la petrecerea timpului liber in interiorul vilei restaurantul,  este prevazut cu un sistem audio-video de calitate, mobilier stilat cu posibilitatea de a servi masa, precum si o zona de canapele pentru relaxare.

 

Camerele de cazare se gasesc dispuse pe cele trei etaje, separate de zona mai agitata a restaurantului si a barului. Toate camerele sunt spatioase, sunt diferite ca forma si sunt personalizate cu mobilier din lemn masiv. O parte dintre camere dispun de terase proprii. Fiecare camera de cazare are o baie proprie, dotata cu cabina de dus sau cada, astfel incat sa poata oferi fiecaruia confortul dorit. De asemenea, in fiecare camera exista un televizor conectat la o retea de cablu, unde se pot viziona peste 60 de canale TV.