Dotari

Pensiunea Carpathia BRAN dispune de un restaurant cu circuit inchis in cadrul caruia oaspetii nostri pot servi masa pe intreaga perioada petrecuta la noi. In cadrul restaurantului puteti servi, la cerere, diferite preparate din bucataria traditionala pregatite cu produse locale. Personalul de care dispune restaurantul este numai la dispozitia oaspetilor nostri, accesul turistilor din afara pensiunii fiind restrictionat, astfel ca oaspetii se pot bucura de intimitatea dorita. Tot in incinta pensiunii se gaseste si un bar garnisit cu o varietate de bauturi autohtone si straine, racoritoare, alcoolice, cafea, ceai, gandita sa satisfaca o multitudine de gusturi.

Sala de restaurant si bar dispune de echipament audio-video care poate intregi atmosfera unei seri placute.

In spatiul exterior pensiunea dispune de mai multe terase acoperite si descoperite, precum si de un foisor rustic alaturi de un gratar in aer liber, care va permite in zilele calde sa petreceti timpul liber sau sa serviti masa. In spatiul de liniste din spatele pensiunii se gaseste si un loc de joaca pentru copii.

Este de retinut faptul ca pentru fiecare spatiu de cazare exista si un spatiu de parcare pus la dispozitia oaspetilor nostri gratuit.